top of page

Vandreture i Gudhjem

Bornholm er som bekendt den smukkeste ø i Østersøen, og den er også hjemsted for nogle af Danmarks bedste vandrestier.

Gudhjem har nogle af de bedste vandreruter på Bornholm. Hvis du starter i Gudhjem Havn og tager redningsstien mod Melsted, kommer du først forbi Hotel Klippen, hvor du kan starte med en god morgenmad. Herefter vandrer du på redningsstien, som ligger i klipperne, med den smukkeste udsigt over Østersøen med Christiansø i det fjerne. Der er flere steder undervejs, hvor I kan stoppe op til en picnic eller bare for at nyde udsigten. Når du kommer til Melsted, er der en lille strand, hvor du kan tage en dukkert, inden du går tilbage vandreruter på Bornholm.

Dette er en fantastisk vandretur for naturelskere og alle, der ønsker at opleve Bornholms skønhed.

Man kan også gå helt til Svaneke og den rute er 17,5 km lang, men man kan også "stå af" på vejen, f.eks. i Saltuna, hvor man kan tage bussen tilbage.

Går man den anden vej, kommer man højt op i terrænet og der kan man gå mod Helligdomsklipperne. Den tur er også fantastisk og byder på et meget varieret terræn. Hvis man ikke vil gå så langt, kan man "stå af" ved Bornholms Museum og tage bussen tilbage, eller båden Thor, der kan tages fra Helligdomsklipperne.Så tag dine vandresko på og nyd den friske luft og den smukke natur på Bornholm.

Bornholm er i det hele taget som skabt til de gode vandreture, klipperne, havet og den frodige natur, indbyder til de gode lange gåture og uanset vejret, er Bornholm et smukt bekendtskab til fods. Der er mange forskellige ruter at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Fælles for dem alle, er at Hotel Klippen er et rigtig godt udgangspunkt for de gode vandreruter der er på Bornholm.

Commentaires


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page