top of page

Hotel Klippen, Gudhjem

 

Du finder hotellet bare 50 meter fra havnen og havet og højt oppe på klipperne. Gudhjem på Bornholm er med sin sin unikke placering og havudsigt er et af Gudhjems mest charmerende hoteller.

 

Ejet af Jannie og Martin Buch Thorborg

I 2021 blev Hotel Klippen overtaget af ægteparret Jannie og Martin Buch Thorborg der i den kommende tid vil gøre deres for at gøre det til det bedste hotel på Bornholm:

 

Hotel nær hav, natur og frisk luft

Nær hotellet er havet, naturen, samt en fantastisk udsigt over Østersøen og Gudhjem, både fra vores store terrasse, restauranten og på de fleste af værelserne kan man nyde samme havudsigt over Østersøen. 

 

3 stjernet hotel på Bornholm

Hotel Klippen er et 3 stjernet hotel, beliggende på nordlandet på Bornholm og er den perfekte ramme for voksenferien og et fantastisk udgangspunkt for en aktiv ferie, med vandreture, sightseeing eller romantik.

Book overnatning på Bornholm eller Køb gavekort til overnatning på Bornholm

Restaurant & Bar på hotellet

På hotellets restaurant serverer vi morgenmad med fokus på bornholmske, økologiske produkter og en rigtig god kop te, eller kaffe.

Og i baren serverer vi gode kolde vine, lokale øl fra Svaneke Bryghus, cocktails og vores lækre espresso-baserede kaffer der kan nydes på hotellets terrasse. I Gudhjem og på Bornholm findes også mange andre lækre spisesteder, for enhver smag og pengepung.

hotelbar-bornholm-gudhjem.webp

Hotel Klippen tilbyder

  • Hyggelige hotelværelser

  • Hotelværelser med havudsigt

  • Restaurant og bar på hotellet

  • 3 stjernet hotel

  • Overnatning inklusive morgenmad

  • Centralt i Gudhjem

  • Terrasse eller altan på værelserne

  • Lynhurtig Wifi

  • Maskiner til kaffe og the på værelset

Ferie på bornholm - overnatning på hotel
Parkering ved hotel gudhjem bornholm

Parkering ved hotellet

Bornholm og særdeleshed Gudhjem er populære destinationer på bilferien især i ferie- og sommerperioden. Parker derfor med fordel bilen på en af byens store parkeringspladser og gå de 500 meter ned til hotellet.

Ferie nær strand på Hotel, bornholm

Ferie på Bornholm

Nordlandet på Bornholm byder på et væld af naturoplevelser, vandreture. Bornholm byder f.eks. på de lækreste strande, danmarks største vandfald i Døndalen, gourmetmad, hyggelige røgerier eller en dagstur til Danmarks østligste punkt på Christiansø.

bottom of page