top of page

Hotel Klippen har et søsterhotel: Therns Hotel i Gudhjem

Det er ikke alle der ved det, men Hotel Klippen har et søsterhotel, der også ligger i Gudhjem. Hotellets navn er Therns Hotel og det overtog Jannie og Martin Buch Thorborg i januar 2022. De første måneder af året er gået med at male værelser, købe nye gardiner og generelt opfriske dem og over de næste år, vil hotellet blive bragt tilbage til sin storhedstid og igen fungere som et af byens bedste hoteller.

Therns Hotel er et rigtigt familiehotel. Familieværelserne er næsten alle store, og nogle værelser har 5 sovepladser eller flere. Et par af dem har 10 og et enkelt helt op til 20 sengepladser. Så der er virkelig plads til den store familie. 12 af værelserne har eget bad og flere af dem udsigt over byen og havet. Andre vender mod gården, eller Klippen.

Nogle af værelserne har også bad på gangen, og dem kan man leje til en billig pris. Så er du på udkig efter et hotel der ligger midt i Gudhjem og som har god plads, og til en god pris, er Therns Hotel helt sikkert et godt bud. Og så har Therns Hotel terrassen med den bedste udsigt over Gudhjem By. Se Therns Hotel her


Comentarios


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page