top of page

Ecooking og Hotel Klippen har indgået samarbejde

Det danske økologiske firma Ecooking, er nu leverandør af shampoo, balsam og håndsæbe til Hotel Klippen. Ecooking er startet den dansk hudplejeproducent Tina Søgaard, der i 2014 gik ind i sit laboratorium for at lave et produkt til sig selv, da hendes hud var blevet træt og trist.

Dengang havde Tina allerede en virksomhed, der lavede personlig pleje for andre mærker. Derfor havde hun adgang til råvarer og årtiers viden om, hvad der virker og giver huden det boost, den har brug for,.

Tina udtalte: "Jeg tog bogstaveligt talt sagen i egen hånd og gik i laboratoriet og udvalgte de ingredienser, der skulle til, uden at tænke på prisen. Og så blandede jeg cremer, serum og olie i mit eget køkken." Resultatet kom hurtigt og det blev bemærket. Og ret hurtigt blev det efterspurgt af venner og familie, så Tina blev nødt til at lave en rigtig lille produktion i køkkenet. Da hun startede rigtigt ud, bestod sortimentet af 7 produkter. I dag rummer Ecooking mere end 200 produkter indenfor hudpleje, hårpleje og makeup. Resten er historie og nu er Tina’s produkter også at finde på Hotel Klippen, som er et af de få hoteller i Danmark der fører hendes eksklusive produkter.

Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page