Hjælp til Booking

Kontakt

 

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål i forbindelse med bookingen, er De meget velkommen til at kontakte hotellet på telefon +45 5644 3222 eller på email info@hotelklippen.dk.
 

Læs dette for hjælp til booking systemet:

En booking består af følgende trin, som du kan forberede dig på før du trykker på Bookinglinket:

Når du trykker på Bookinglinket kommer du ind i et nyt vindue, hvor du kan booke i 9 trin. Hver gang du er færdig med et trin,   skal du trykke ”næste”. Du kan altid trykke ”forrige” for at komme tilbage til det foregående trin.

1.    Det første trin er valg af ankomstdag og afrejsedag (dette for at tjekke at der er ledigt i den periode I ønsker at komme).

2.    Andet trin er valg af hvor mange personer I kommer (dette for at tjekke at der er senge nok på de værelser I vælger). Hvis I har børn med fra 0 til 12 år, der kan sove sammen med forældrene i samme seng, så skal I ikke tælle dem med.  

3.    Tredje trin er valg af værelsestype og antal værelser. Du kan trykke på knappen ”Se alle typer værelser”, for at se alle værelsestyper. Typerne er delt op i dobbeltværelser og enkeltværelser. Hver værelsestype koster det samme. I nogle værelsestyper er der 3 værelser – i andre kun et værelse. Hver værelsestype har en lille beskrivelse og værelsesnumrene står i overskriften. Hver værelsestype er forsynet med en rullemenu hvor du kan vælge hvor mange værelser du skal bruge af hver type. Lige under rullemenuen står der hvor mange ledige værelser der er af lige netop den værelsestype. Du kan godt vælge et værelse fra flere forskellige værelsestyper. Tjek at du har valgt de rigtige og det rette antal værelser før du trykke på ”næste”.

4.    I fjerde trin kan du vælge bestemte værelsesnumre hvis du ønsker det. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre hvis der er mere end 1 ledigt værelse i den værelsestype du har valgt.

5.    I femte trin kan du vælge tilkøb af f.eks. håndklæder og hundekurv.

6.    Sjette trin er en oversigt over hvad du har valgt med en prisoversigt, så du kan kontrollere at alt er som du ønsker. Hvis det ikke er det, kan du trykke ”forrige” og rette til det du ønsker.

7.    I trin 7 skal du indtaste dine kontaktoplysninger, navn, adresse m.v., og du skal acceptere de generelle betingelser for at bo på hotellet.

8.    I trin 8 kan du vælge onlinebetaling af din booking. For at komme videre til betaling skal du trykke på ”Betal online nu”, så bliver du automatisk videreført til Epay – sikker betaling. Her kan du vælge at betale med kreditkort. Vi har desværre ikke muligheder for tilbyde andre betalingsformer. Når du er kommet til dette trin kan du ikke længere gå tilbage, fordi du er videreført til et andet system. Hvis du forlader Epays side uden at betale får du en fejlmeddelelse og skal starte forfra på bookingen. Hvis du vil booke de samme værelser igen skal du vente mindst 15 minutter, da bookingsystemet har reserveret værelserne i et lille stykke tid for at sikre, at der ikke er to der kan booke samme værelse samtidigt.

9.    Når du har betalt får du en kvittering og din booking er gennemført og godkendt. Du får automatisk en email fra bookingsystemet, der bekræfter din booking.


Hvor er de enkelte værelser placeret?


Du kan finde værelsesnumre i tegningerne til højre. Hvis du trykker på tegningerne vises en større udgave.


Kan jeg fortryde min booking når den er betalt?


Hvis du fortryder, kan du annullere din booking, og få refunderet en del af det indbetalte beløb:

  • Hvis du annullerer senest 30 dage før ankomst får du refunderet 90% af din indbetaling.

  • Hvis du annullerer senest 14 dage før ankomst får du refunderet 50% af din indbetaling.

  • Annullering senere end 14 dage før ankomst giver ikke ret til refusion.

Sikkerhed og gebyrer
Hotel Klippen bruger ePay som er en af Skandinaviens største - og ældste - leverandører af betalingsløsninger til store og små kunder – www.epay.dk. Betaling med kreditkort hos Hotel Klippen er derfor sikkert og certificeret af PBS.
Hotel Klippen gemmer ingen kortoplysninger. Beløbet godkendes først af Hotel Klippen inden betalingen trækkes fra kortet.
Der kan betales med danske udstedte kreditkort, som omfatter Visa/Dankort og med følgende Internationale kreditkort Visa/Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express og JCB Cards.
Hotel Klippen betaler disse gebyrer.