Klippens værelser

Hotel Klippen har 23 lækre dobbeltværelser og 2 enkeltværelser. Disse værelser er hyggelige og rummelige, med skabe, borde og stole, dog uden fjernsyn.

 

Hotellet ligger på en klippe højt hævet over Gudhjem og med udsigt over byen og Østersøen.

 

Hotel Klippen består af et hovedhus med 3 etager og et anneks.

 

Hovedhuset ligger flot med udsigt over Gudhjem og Østersøen. Alle værelser har havudsigt – de fleste med panoramaudsigt og nogle med delvis havudsigt.

 

Annekset ligger lidt forskudt i forhold til hovedhuset, men de værelser, der vender mod havet har delvis havudsigt. De andre, der vender mod land, har til gengæld bedre solforhold.

 

For yderligere detaljer kan du gå igennem denne side for billeder og yderligere forklaring.

Stue- og klint-værelserne

Der er 4 stueværelser – alle dobbeltværelser med egen terrasse.

De 3 værelser har panoramaudsigt – det sidste delvis havudsigt.

Vi kalder dem stueværelser, fordi de ligger i stueniveau – samme niveau som Caféen.

 

 

Der er 4 klintværelser – alle dobbeltværelser med egen altan, der har panoramaudsigt over Østersøen og den klippedal, der har givet navn til vejen, hotellet ligger på – Grevens Dal.

Vi kalder dem klintværelser, fordi de ligger egentlig i hotellets kælderniveau, men da hotellet ligger så højt, så ligger værelserne ud for vandet og byen – på klinten.

1. sal i Hovedhuset.

1. sal i Hovedhuset er der 5 værelser – alle dobbeltværelser - der alle har et vindue mod byen eller havet – og da man er højt oppe, er udsigten betagende.

Alle værelser har eget bad/toilet, men for 4 af værelserne skal man ud på den fælles trapperepos for at komme ind i sit badeværelse.

Anneks

I Annekset er der 4 værelser mod havet – 3 dobbeltværelser og et enkeltværelse.

 

Alle værelserne har terrasse ud for værelset, der dog også fungerer som fælles adgangsterrasse, men man kan sagtens sidde på terrassen og nyde udsigten. Der er delvis havudsigt fra denne side af Annekset.

 

I Annekset er der også 4 værelser mod land - 3 dobbeltværelser og et enkeltværelse.

Alle værelserne har en stor sydvendt terrasse ud for værelset. Den fungerer dog også som fælles adgangsterrasse, men man kan sagtens sidde på terrassen og nyde solen.

  • Facebook Social Icon

Hotel Klippen

Grevens Dal 50, DK-3760 Gudhjem | Tel: +45 56443222  |  Email: info@hotelklippen.dk