top of page

På ferie i Gudhjem - Hotel med udsigt

Hvis du er på udkig efter et unikt og malerisk sted at bo på din ferie i Danmark, så kig ikke længere end til Gudhjem på Bornholm. Denne charmerende by er hjemsted for 750 mennesker og ligger på toppen af et bjerg, hvilket gør den til Danmarks eneste bjergby.

Gudhjem er kendt for sin kunsthåndværksscene med mange glasværker og andet kunsthåndværk på udstilling. Byens røgerier er også et minde om byens historie, da røget fisk fra Gudhjem blev eksporteret til hele verden. Der er mange rigtig gode restauranter på Bornholm og i Gudhjem. Du kan finde både traditionelle danske retter og internationale retter. Kvaliteten af maden er generelt meget høj, og du kan være sikker på at finde noget, der falder i din smag. Der er også mange gode caféer og bagerier på øen, så du kan altid få en lækker snack eller en kop kaffe.


Under dit ophold i Gudhjem skal du huske at tage en færge ud til Christiansø, danmarks østligste ø. Du kan også sejle langs kysten for at se de smukke Helligdomsklipper. Uanset hvad du gør, er du sikker på at få et uforglemmeligt og afslappende ophold i Gudhjem på Bornholm.

Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page