top of page

Derfor bør du besøge Bornholm

Vidste du, at Bornholm er det mest solrige sted i Danmark? Solskinsøen, som vi kalder den, har altid været speciel for danskerne, og de fleste af os har taget dertil mindst én gang, som regel som en del af en skolerejse. Dette var mit andet besøg på øen, og med dens tidslomme, magiske skove, middelalderfæstninger og herlig mad var den lige så idyllisk, som jeg huskede.

Bornholm ligger i Østersøen og er tættere på Sverige end Danmark. Dette forklarer, hvorfor de lokale taler med en sjov, ganske unik dialekt. Det er nemt at komme rundt på øen. At leje en bil er uden tvivl din bedste mulighed for at se alt. Men hvis det ikke er noget for dig, kan du altid tage bussen til de små landsbyer, eller tage på dagsture.


Øen er fuld af charmerende byer og landsbyer, som Gudhjem, der er perfekte til at gå på opdagelse i. Der er også masser af smuk natur at nyde, fra den klippefyldte kystlinje til den frodige skov Almindingen. Og selvfølgelig ville intet besøg på Bornholm være komplet uden at prøve nogle af de berømte røgede sild - det er virkelig lækkert!


De fleste, der besøger Danmark, bliver i København, og det er så ærgerligt. Bornholm ø er en af ​​de skjulte perler, der gør Danmark så specielt. Hvis du leder efter en unik rejsedestination med smuk natur

Hvis du planlægger en rejse til Danmark, bør du bestemt ikke gå glip af Bornholm. Det er en af ​​landets skjulte perler, og det er kun en kort færgetur fra København.


Bornholm er et fantastisk rejsemål for dem, der elsker natur og friluftsliv. Der er mange vandre- og cykelstier samt fantastiske strande. Gudhjem er en charmerende landsby beliggende på Bornholms nordkyst. Det er kendt for sin smukke udsigt, maleriske huse og gode restauranter.


Så hvorfor ikke tilføje Bornholm Island til dine rejseplaner? Du vil ikke fortryde det, jeg lover og et ophold på Hotel Klippen i Gudhjem fuldender det hele.Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page