Persondata og cookies

Persondatapolitik
Når du går på hotel klippens hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig. Læs venligst herunder
hvilke informationer der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har
adgang til oplysningerne, samt hvem du kan kontakte med spørgsmål og indsigelser.

1. Ved at du selv afgiver personoplysninger
Hotel Klippen beder om dine personoplysninger, når du køber tjenester på vores hjemmeside. Vi indsamler
kun personoplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail, når du selv giver dem.

1.1. Hvad bruger vi personoplysninger til
Personoplysningerne bruges først og fremmest til at behandle dine forespørgsler og reservationer samt
levere tjenester og services til dig. Persondata gemmes ikke længere end tilladt ved lov og slettes, når de ikke
er nødvendige for Hotel Klippen længere. Vær opmærksom på, at oplysninger,som du afgiver i et offentligt
forum som for eksempel på Facebook, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart,
der ikke er en del af Hotel Klippen. Vi anbefaler derfor, at man overvejer, hvilken information man afgiver
på sociale midler m.m.

1.2. Lagring af persondata
Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores
vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

1.3. Samkøring af data
Hotel Klippen benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hotellets digitale platforme.

1.4. Beskyttelse af personoplysninger
Hotel Klippen opbevarer personoplysninger sikkert og fortroligt på administrationens computer, der har
begrænset personadgang, er placeret i kontrollerede faciliteter og hvor sikkerheden kontrolleres løbende.

1.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Opdatering i persondataloven kan betyde, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive
nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling
af personoplysninger.

1.6. Kontakt
Du kan altid ændre, slette eller få udleveret den data, som Hotel Klippen har om dig.

1.7. Ved jobansøgning til hotel Lidenlund
Søger du en stilling hos Hotel Klippen, vil dine personoplysninger blive behandlet som ovenstående. Din
ansøgning gemmes i op til 6 måneder ved eventuelt afslag.

2. Cookies
Hotel Klippen benytter cookies på de digitale platforme. En cookie er en lille tekstfil, der husker din søgning.
Cookies bliver på din computer i et antal måneder. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges
perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan indstille din browser til
automatisk af afvise cookies eller underrette dig, når et websted anmoder om at gemme cookies.

3. Ansvarsfraskrivelse
Vi ajourfører løbende vores hjemmeside og tager forbehold for ændringer. Hotel Klippens hjemmeside
indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand. Hotel Klippen er ikke ansvarlige for
tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
Jannie Buch Thorborg, Hotel Klippen, Grevens Dal 50, 3760 Gudhjem